Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej

Spis treści

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - Skład

1 szt. zawiera: 6 g tłuszczu, w tym 2,5 g nasyconych kwasów tłuszczowych, 2 g jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, 1,7 g wielonienasyconych kwasów tłuszczowych ( w tym 1,1 g kwasu linolowego), 21 g węglowodanów (poniżej 0,01 g laktozy, 16 g cukrów), 6 g błonnika, 14 g białka, 0,9 g soli, witaminy: 210 µg witaminy A, 1,5 µg witaminy D, 3 µg witaminy E, 14 mg witaminy C, 0,33 mg witaminy B<sub>1</sub>, 0,48 mg witaminy B<sub>2</sub>, 5,4 mg niacyny, 0,45 mg witaminy B<sub>6</sub>, 61 µg kwasu foliowego, 0,42 µg witaminy B<sub>12</sub>, 15 µg biotyny, 0,9 g kwasu pantotenowego, składniki mineralne: 500 mg potasu, 210 mg wapnia, 360 mg fosforu, 57 mg magnezu, 8 mg żelaza, 3,5 mg cynku, 0,57 g miedzi, 0,54 mg manganu, 17 µg selenu, 39 µg jodu, 340 g sodu. Wartość odżywcza: 880 kJ (210 kcal).

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - Działanie

Środek spożywczy. Zamiennik posiłku stosowany do kontroli masy ciała.

Reklama

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - Dawkowanie

Efekt utraty wagi występuje w przypadku zastąpienia dwóch posiłków dziennie. Efekt utrzymania wagi po utracie masy ciała występuje w przypadku zastąpienia jednego posiłku dziennie.

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - Uwagi

Pharmindex
<-- popup -->