Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej

Spis treści

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - skład

1 szt. zawiera: 6 g tłuszczu, w tym 2,5 g nasyconych kwasów tłuszczowych, 2 g jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, 1,7 g wielonienasyconych kwasów tłuszczowych ( w tym 1,1 g kwasu linolowego), 21 g węglowodanów (poniżej 0,01 g laktozy, 16 g cukrów), 6 g błonnika, 14 g białka, 0,9 g soli, witaminy: 210 µg witaminy A, 1,5 µg witaminy D, 3 µg witaminy E, 14 mg witaminy C, 0,33 mg witaminy B1, 0,48 mg witaminy B2, 5,4 mg niacyny, 0,45 mg witaminy B6, 61 µg kwasu foliowego, 0,42 µg witaminy B12, 15 µg biotyny, 0,9 g kwasu pantotenowego, składniki mineralne: 500 mg potasu, 210 mg wapnia, 360 mg fosforu, 57 mg magnezu, 8 mg żelaza, 3,5 mg cynku, 0,57 g miedzi, 0,54 mg manganu, 17 µg selenu, 39 µg jodu, 340 g sodu. Wartość odżywcza: 880 kJ (210 kcal).

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - Działanie

Środek spożywczy. Zamiennik posiłku stosowany do kontroli masy ciała.

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - dawkowanie

Efekt utraty wagi występuje w przypadku zastąpienia dwóch posiłków dziennie. Efekt utrzymania wagi po utracie masy ciała występuje w przypadku zastąpienia jednego posiłku dziennie.

Allévo Baton czekoladowo-migdałowy z dodatkiem soli morskiej - uwagi

Pharmindex